Testo er kendetegnet ved højkvalitets måleudstyr. Med måleudstyr fra tyste Testo, kan du være helt sikker på, at kvaliteten er i top, samtidig med, at måleudstyret er helt med fremme når det gælder teknologi.

Testos leverer holdbaremåleinstrumenter i topkvalitet. Testos mål er hele tiden at være helt med fremme når det gælder måleteknologi. Også brugervenligheden og funktionaliteten kan du stole på. Testos måleinstrumenter er desuden kendetegnet ved at værepræcise og innovative.

Lidt om Testo
Testo har produceret og leveret måleinstrumenter siden midten af nittenhalvtredserne. Testo SE & Co. KGaA har hovedkontor i Lenzkirch i Schwarzwald i Tyskland, og med 33 datterselskaber og mere end 80 partnere fordelt i hele verden, erTesto verdens førende indenfor stationært og bærbart måleudstyr og højteknologiskmåleteknologi.

Testo år for år

2016: Testo SE & Co. KGaA bliver hædret Innovator of the Year 2016.

2016: Det tyske design råd giver testo 870 termografikamera den tyske design pris 2016 i kategorien ”Værksted og værktøj”.

2014: Munchen strategigruppe udnævner Testo til at være på top 50 over innovative virksomheder bland tyske SMV’er.

2013: Testo anerkendes som en Top 100 SMV af Munchen strategigruppe og dagsbladet Die Welt” og nyhedsmagasinet “Wirtschaftswoche”.

2012: Top 100 mest innovative virksomhed

2011: “Fair Company” hæder, et initiativ fra karriere.de

2010: Axia Award, udnævnt af auditfirmaet Deloitte i kategorien “Into the future with the customer – from the customer’s idea to the innovation” (ind i fremtiden med kunden – fra kundens idé til innovationen”).

2009: “Top 100 mest innovative virksomhed”

2008: Job søgemaskine – 2. plads i kategorien ”Virksomheder med mere end 200 ansatte”.

2007: “Germany – Land of Ideas”, sat i gang af regeringen og industrien. Repræsenteret af den tyske industry.

2005: Testo er en af Europas 500 hurtigst voksende SMV, udnævnt af Growth Plus og WiWo. 12. plads i den tyske SMV industri (44. plads i mellem alle sektorer). 216. plads mellem europæiske industrielle virksomheder.

2004: Testo er en af Europas 500 hurtigst voksende SMV, udnævnt af Growth Plus og WiWo. 9. plads i den tykse SMV industri. 35. plads indenforeuropæiske industrielle virksomheder.

Testoog Buhl & Bønsøe A/S
Buhl& Bønsøe har mere end 40 års erfaring med import og markedsføring af professionelt måleudstyr inden for måleteknologi – og er autorisereteneforhandler af alle testos måleinstrumenter. Vi giver 2 års garanti på måleinstrumentet, som desuden har dansk software og yder selvfølgelig dansksupport.

Buhl & Bønsøe forhandler alt indenfortermografikameraer, trådløse følere, datalogger, fødevaretermometre, lækagesøgere, ultralydsmålere, støjmålere, CO2,CO, lys- og lydmålere, røggastestere, inspektionskameraer, køleinstrumenter, multiinstrumenter, pH og væskeanalyse, ledningsevnemålere og elektriskemåleinstrumenter. Størstedelen af de måleinstrumenter, som Buhl & Bønsøe forhandler er fra tyske Testo.

Stortudvalg og lang erfaring indenfor branchen
Mangler du et Testo måleinstrument til at kunne udføre dit arbejde, så er Buhl & Bønsøe de rigtige at kontakte. Forudensalg af måleinstrumenter, tilbydes kalibrering af alle fabrikater måleudstyrinden for fugt, temperatur, tryk, gasser, luftvolumen, OR-målinger mm. Det foregår i Buhl & Bønsøes DANAKakkrediterede laboratorium eller on-site.Derudover tilbyder vi en række kurser i brug af måleudstyr, fx termografikursus, dataloggerkursus og temperaturkursus. Sidst men ikke mindst har vi egen service og support afdeling.